Luni - Vineri
Sambata
Duminica
08:00 - 22:00
08:00 - 22:00
09:00 - 22:00
Tel.
Email
0732.132.639
office@centrulolimpia.ro
© labercani.ro 2014
© centrulolimpia.ro
Despre noi
           După aproape 20 de ani de practicare a sportului în diferite cluburi, ne-am dorit să creăm un anumit standard al serviciilor sportive pe care le oferim slătinenilor şi să ne conturăm un stil propriu printre cluburile existente deja pe piață.

           Astfel, în 2015, a apărut Centrul Olimpia, clubul de sport și nutriție, pe care l-am conceput din pasiune pentru tot ce înseamnă mișcare, relaxare, formă fizică bună, alimentație sănătoasă, altfel spus, un stil de viață armonios.

           Din punct de vedere al serviciilor şi facilităţilor pe care le propunem, credem că am reuşit să oferim membrilor şi clienţilor noştri exact ce ne-am dorit și pentru noi înșine: practicarea sportului preferat (
fitness, bodybuilding, squash, aerobic, rebound), alături de prieteni sau familie, într-un cadru dinamic, plăcut, motivant, sub îndrumarea specialiștilor din domeniul sportului și nutriției.

           La
Centrul Olimpia vei găsi tot timpul un antrenor personal dedicat nevoilor tale de antrenament și recomandări nutriționale adecvate, pentru că susținem cu fermitate că a fi în cea mai bună formă nu înseamnă doar să slăbeşti ci și să adopți o alimentație corectă, adică variată, moderată, echilibrată, capabilă să-ți asigure starea generală de sănătate și, de ce nu, longevitatea.

            De aceea, vă lansăm cu căldură invitația de a ne cunoaște și mai apoi de a ne include în programul dvs. zilnic.                                                                                                               Echipa OLIMPIA